ΠΡΟΦΙΛ 1

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ δραστηριοποιείται από το 1979 στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και από το 1984 στο χώρο του catering, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη χρησιμοποιώντας άψογη ποιότητα πρώτων υλών και τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Για πάνω από 30 χρόνια η ποιότητα που προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή οφείλεται στις ολόφρεσκες πρώτες ύλες που καλύπτουν όλες τις γευστικές προτιμήσεις. Τα προϊόντα μας, υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, διασφαλίζοντας τη καλύτερη δυνατή επεξεργασία, τηρώντας απόλυτους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, φροντίζοντας πάντα το τελικό προϊόν μας να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας, γεύσης και φρεσκάδας. 

Με την πολυετή εμπειρία μας, σας παρέχουμε καθημερινά απολαυστικές προτάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την καρδιά δοσμένη στην γευστική μας παράδοση.
Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ είναι δίπλα σας σε κάθε γαμήλια δεξίωση, γενέθλια ή επαγγελματική εκδήλωση! Για εσάς που θέλετε να διασφαλίσετε την απόλυτη επιτυχία στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας!

ΠΡΟΦΙΛ 2

ΣΤΟΧΟΙ

Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ εξελίσσεται διαρκώς, ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία με πρωτοπόρες εξελίξεις στο χώρο της ζαχαροπλαστικής και του catering με πρωταρχικό μας στόχο την κορυφαία ποιότητα ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές. Η πολυετής αγάπη μας για την ζαχαροπλαστική σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο, σας προσφέρει καθημερινά άριστες γεύσεις με άρωμα παράδοσης και σύγχρονες επιλογές για όλες τις διατροφικές προτιμήσεις.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής σας προσφέρει καθημερινά προτάσεις αντάξιες της εμπιστοσύνης σας, εξυπηρετώντας πάντα με ειλικρινές χαμόγελο, αισιοδοξία και ευγένεια. Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ δίνει ιδιαίτερη βάση στους συνεργάτες του, τιμώντας τους προμηθευτές του και σεβόμενο τους εργαζομένους του, χτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τα έμπρακτα αποτελέσματα της οποίας, φαίνονται στον τελικό μας καταναλωτή: εσάς!

ΠΡΟΦΙΛ 3

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στα καταστήματά μας μπορείτε να απολαύστε το καλύτερο πρωινό και μεσημεριανό στην πόλη! Τα γλυκά και το ψωμί μας είναι υπέροχα, αλλά δοκιμάστε εξίσου τις μπαγκέτες μας, τις σαλάτες με πληθώρα διαφορετικών υλικών και υγιεινές προτάσεις μαγειρευτών που θα φροντίσουν να συνεχίσετε όμορφα την ημέρα σας. 

Συνεχίζουμε καθημερινά το ψήσιμο, 7 ημέρες την εβδομάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε το ζαχαροπλαστείο μας καθημερινά γεμάτο ικανοποιημένους πελάτες. Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ αποτελεί τελικό προορισμό για όλο το φάσμα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής και catering. 

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βρισκόμαστε στην ιδανική θέση ώστε να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς στη σύγχρονη αγορά. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας για να πάρετε μια ψηφιακή ιδέα των απεριόριστων επιλογών μας και στη συνέχεια σας περιμένουμε από τα καταστήματά μας, ώστε να απολαύσετε τις ακατανίκητες γευστικές μας προτάσεις!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ αποτελεί τόπο συγκέντρωσης για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γευστικό καφέ και ένα γλυκό, είτε να ζητήσουν από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας μια απολαυστική επιλογή από νόστιμα επιδόρπια, ψωμιά, σνακ και μαγειρευτά. Ακόμα και οι επισκέπτες που δεν είναι γευστικά  προσανατολισμένοι δεν θα μπορούσαν παρά να συναρπασθούν από την πρώτη συνάντηση με τις βιτρίνες μας. Εμείς προτείνουμε το μενού και εσείς αποφασίζετε από μια τεράστια ποικιλία γευστικών απολαύσεων που έχουν δημιουργήσει έμπειροι ΣΕΦ ειδικά για εσάς!

Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων απεριορίστου αριθμού ατόμων σε χώρους δικούς μας ή σε χώρους επιλογής σας. Οι λαμπερές δεξιώσεις μας σε συνδιασμό με τις γαστρονομικές απολαύσεις, προκαλούν τις αισθήσεις σας.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ 

Με αφοσίωση και σεβασμό στον καταναλωτή, με σκληρή δουλειά και αυξημένες απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ επενδύει στο όραμα της υγιούς, έντιμης επιχείρησης που θέτει υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Επισκεφθείτε μας από κοντά και θα σας εξυπηρετήσουμε με σεβασμό στις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες διατροφικές σας ανάγκες. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας, αλλά και να σας προτείνουμε τις εκλεκτές γεύσεις μας που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι και είμαστε πάντα ανοιχτοί να ακούσουμε τις γευστικές ιδέες σας. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας δικτυακό τόπο και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!