Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ με τη πολυετή παρουσία του και εμπειρία του στο χώρο του catering, η οποία χρονολογείτε από το 1984, σε συνδυασμό πάντα με την εμπιστοσύνη του κόσμου στο βάθος όλων αυτών των χρόνων, σας εγγυάται την απόλυτη επιτυχία σε κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

Για εκείνους που επιθυμούν μια μοναδική και ξεχωριστή γευστική εμπειρία, το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ, σας διασφαλίζει την επιτυχία στις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. 
Εμπειρία, ποιότητα, ταχύτητα και φιλική εξυπηρέτηση, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ πετυχημένο σε εκδηλώσεις όπως, γαμήλιες δεξιώσεις, γενέθλια, επαγγελματικές συγκεντρώσεις και γενικότερα σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε. 
Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ συνδυάζει τις λαμπερές δεξιώσεις με τις γαστρονομικές γεύσεις και προκαλεί ονειρικές αισθήσεις σε εκείνους που το εμπιστεύονται. Με κύριο γνώμονα πάντα τις επιθυμίες σας το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας για την οργάνωση της δικής σας εκδήλωσης- δεξίωσης. 

Το ΓΛΥΚΙΣΤΗΡΙ έχει την εμπειρία και την υποδομή να υποστηρίξει εκδηλώσεις απεριόριστου αριθμού ατόμων σε χώρους δικούς του ή σε χώρους επιλογής των πελατών. Σε σύγχρονους χώρους παραγωγής και με τα πιο αγνά υλικά δημιουργεί ξεχωριστές γεύσεις για αξέχαστες δεξιώσεις. Εμείς προτείνουμε το μενού και εσείς αποφασίζεται μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών απολαύσεων που έχουν δημιουργήσει οι έμπειροι Chef μας.

Με την πάροδο του χρόνου το Γλυκιστήρι ειδικεύτηκε στο χώρο του catering και διαχωρίστηκε στο Zorpidis Catering επεκτείνοντας την γκάμα των υπηρεσιών του ακόμα περισσότερο , ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί όλο το υπόβαθρο και την τεχνογνωσία που αποκόμισε από την μακροχρόνια πείρα του στην διαχείριση εκδηλώσεων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην σελίδα 

www.zorpidiscatering.gr

 

 
Βασικός στόχος του Zorpidis Catering είναι μετά από κάθε εκδήλωση να έχει κερδίσει το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη σας.